TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Tavane Stretch Tectend

bullets

TECTEND

Sistemul de plafoane strech TECTEND in forme, culori si texturi diferite pot fi usor de asamblat si va permite sa creati liber.

Tavanele Stretch Tectend sunt facute la comanda.

Fiecare plafon este unic, fabricarea acestuia incepand cu masuratori exacte a spatiului luate de catre tehnicienii nostri . Aceasta este singura modalitate de a obtine un plafon perfect adaptat la spatiul tau, indiferent de forma sau dimensiunile la care este proiectat. Spatiul poate fi alcatuit din 3, 4 sau 90 de unghiuri sau curbe. Tensiunea specifica a plafonului Tectend asigura ca forma luata dupa montaj, va ramane acolo pentru totdeauna.

Plafoanele Stretch Tectend sunt alcatuite dintr-o panza PVC reciclabila speciala, rezistenta la foc. Moleculele care alcatuiesc panza se inmoaie cu aer cald in timpul instalarii, actionand asupra elasticitatii si permit modelarea tavanului. Dupa ce efectul dorit este atins materialului i se permite sa se raceasca, pastrand forma luata .

Planeitatea plafoanelor Tectend depinde de greutatea specifica pe metru patrat, de tipul de panza utilizata, dimensiunile tavanului si, desigur, de norme si regulamente a elementelor incluse.

Produsele comercializate sunt impartite in grupe: PlafoaneStretch, Profile montaj, projectori, sisteme iluminat si Inele Consolidare. Acestea sunt comercializate ca un produs de ansamblu, deoarece plafoanele stretch nu pot fi aplicate fara profilele lor.

Plafonul strech este realizat din pelicula speciala PVC si este fabricat in 10 accente de decorare diferite: mate, satin, marmura, oglinda, lucioase, imprimate, metalice, transparente, din piele si New Line.

Din ce material sunt realizate plafoanele Tectend?

Plafoanele TECTEND sunt realizate dintr-o pelicula speciala din PVC cu caracteristici unice. Panza este conceputa sa se intinda si este tinuta in loc de profile special concepute pentru acest scop.

Cat de rezistente sunt?

Plafoanele TECTEND sunt foarte rezistente. Suporta sarcini pana la 150 kg, care permit plafonului ce urmeaza sa fie deformat sa revina la pozitia initiala fara nici o pierdere de stralucire, culoare, textura sau forma.

Fisiere PDF

Brosura tavane stretch Tectend
Certificat de calitate tavane stretch Tectend
Certificat de conformitate tavane stretch Tectend
Detalii profile tavane stretch Tectend
Fisa tehnica tavane stretch Tectend

Referinte

Blackout Alışveriş Merkezi / İstanbul
Deneyim Proje Danışmanlık Ofisi / İstanbul
Ender Deri Tekstil Mağazası / İstanbul
Kapadokya Tekstil Fabrika Binası
bullets
contact