TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Sisteme de Plafon Integra Metal

bullets

ASPEN STRUCTURAL SYSTEMS LTD  consideră că randamentele tehnologiei avansate sunt daruri oferite pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Cu tehnologiile de condiţionare ce se dezvoltă rapid, ASPEN pune toate valorile estetice, caracteristicile produselor, opţiunile de aplicare şi varietatea produselor necesare pentru sectorul mondial de construcţii în serviciul oamenilor cu Sistemele sale de Tavane metalice  marca INTEGRA.

Metoda de producţie în Centrele Aspen din Eskisehir a fost dezvoltată astfel încât să corespundă standardelor privind  dimensiunile şi  planitatea suprafeţelor pe baza conştientizării răspunderii pentru estetica finisajului. Panourile vopsite cu vopsea pudră in camp electrostatic pot fi produse în diverse dimensiuni, răspunzând astfel cerinţelor clienţilor fără a limita creativitatea proiectantului.

Aspen a adoptat acest concept ca principiu pentru a contribui  , din fazele de pregătire a proiectului şi până la serviciile post-vânzare, cu cele mai bune soluţii şi cele mai adecvate produse cu Sistemele de Tavane metalice INTEGRA .

bullets
contact