TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Sisteme modulare de pereti despartitori

Pereti despartitori VETRONA »

Astazi, arhitecti si designeri sunt in cautare de produse care reflecta valorile umane. De aceea birourile au devenit din ce in ce mai elegante si mai confortabile. VETRONA, care este o noua generatie de sisteme de pereti despartitori conceputa, proiectata si produsa pentru a crea un confort excelent la birou, iese in evidenta cu transparenta sa si datorita faptului ca nu are cadru vertical de sprijin, oferind vizibilitate maxima si insufletind arhitectura moderna.

mai mult

Pereti despartitori SINOVA »

Transparenta si aspectul modern rezolvate pana la cel mai mic detaliu raspund si celor mai exigenti utilizatori. Imbinarea speciala fara profil pe verticala a sticlei de 10mm sau 12mm si inaltimea profilului de 55mm confera transparenta si vizibilitate maxima.

mai mult

Pereti despartitori MBD-70 »

Spatiul de lucru obtinut cu sistemul de pereti despartitori MBD-70, este ferit de zgomot si incediu. Datorita profilelor de aluminiu peretii nu se deformeaza in timp. Sistemului de pereti despartitori MBD-70 este in totalitate fabricat cu o precizie milimetrica, la locul de montaj nemaifiind nevoie de taiat profile geam sau jaluzele, nici de curatenia de dupa montaj, castigand in felul acesta timp.

mai mult

Pereti despartitori Fecostruct »

Arhitectura contemporana este exprimata prin gradul de transparenta si integritatea spatiului asigurat. Toti acesti factori sunt cuprinsi in designul sistemului  FECOSTRUCT. In combinatie cu rama de aluminiu ascunsa de numai 20mm fara rame intemeiare  sau muchii asigura rezultate impresionante. Produsul final este foarte admirat  în timp ce se creează un perete perfect  cu suprafeţe extrem de naturale şi netede. Panourile din sticla montate in locatiile spatioase si transparente, sunt...

mai mult

Pereti despartitori Fecofix »

Posibilitatea de alegere a materialului de placare de la sticla la lemn masiv, mareste gradul de culoare si estetica a spatiilor. FECO, un spatiu de lucru comun mai placut . Datorita montajului uscat si rapid, precum a posibilitatilor de combinare multiple, cu cele mai bune proprietati de izolare termica, fonica si de protectie la foc, peretii despartitori FECO isi gasesc aplicabilitatea in orice interior. Creeaza spatii mai sigure mai linistite. - fecowand - o placere pentru ochi si urech...

mai mult