TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Panouri acoperite cu placi HPL

bullets

Panouri acoperite cu placi HPL TG / H30

Panoul de 30 mm din conglomerat lemnos de inalta densitate PAL, este acoperit cu HPL din fabricatie pe fata exterioara si folie de aluminiu pe fata interioara. Panoul este taiat
pentru a se potrivi perfect in sistem. Pentru protectia mijolocului si invelisului panoului din PAL, muchiile sunt laminate cu banda ABS. Optiunile de acoperire sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele.

Panouri acoperite cu placi HPL TG / HT30

Panoul de 30 mm din conglomerat lemnos de inalta densitate PAL, este acoperit cu HPL din fabricatie pe fata exterioara si tabla galvanizata pe fata interioara. Panoul este taiat pentru a se potrivi perfect in sistem. Pentru protectia mijolocului si invelisului panoului din PAL, muchiile sunt laminate cu banda ABS. Optiunile de acoperire sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele.

Panouri acoperite cu placi HPL TG / H38

Panoul de 38 mm din conglomerat lemnos de inalta densitate PAL, este acoperit cu HPL din fabricatie pe fata exterioara si folie de aluminiu pe fata interioara. Panoul este taiat pentru a se potrivi perfect in sistem. Pentru protectia mijolocului si invelisului panoului din PAL, muchiile sunt laminate cu banda ABS.Optiunile de acoperire sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele.

Panouri acoperite cu placi HPL TG / HT38

Panoul de 38 mm din conglomerat lemnos de inalta densitate PAL, este acoperit cu HPL din fabricatie pe fata exterioara si tabla galvanizata pe fata interioara. Panoul este taiat pentru a se potrivi perfect in sistem. Pentru protectia mijolocului si invelisului panoului din PAL, muchiile sunt laminate cu banda ABS. Optiunile de acoperire sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele.

Fisiere PDF

Specificatii pardoseala flotanta TG-H30
Specificatii pardoseala flotanta TG-H38
Specificatii pardoseala flotanta TG-HT30
Specificatii pardoseala flotanta TG-HT38

bullets
contact