TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Integra Paralite

bullets

Paralite este sistemul de plafon din aluminiu celulare dezvoltat pe un nou concept. Datorită profilelor sale în formă de „V” parabolice şi datorită materialului folosit (aluminiu anodic anti-irizant, semi-reflectorizant), Paralite este ideal pentru decoruri cu intensitate mare a luminii, precum încăperile echipate cu terminale video, showroom-uri, magazine, bănci etc.

Panourile modulare cu caracteristici Paralite de 800×800 sau 600×1200 mm făcute din profile în formă de „V” de 30 mm înălţime ce sunt asamblate adecvat formează celule pătrate. Lamele Paralite sunt făcute din sistem de îndoire ce oferă acurateței profilelor muchii pătrate şi lamele perfect drepte.

Sistemele Paralite sunt de obicei din aluminiu anodic anti-irizant, semi-reflectorizant sau vopsite cu un strat de lac auriu.

Paralite exclude orice strălucire, atât direct cât şi indirect. Parabolicitatea specială a lamelelor împiedică strălucirea directă şi reflectarea luminii pe suprafaţa plafonului. Datorită tehnologiei de iluminat, Paralite are dublul efect de difuzare a luminii artificiale şi de difuzare a luminii naturale cu economisire de energie.

Paralite este furnizat întotdeauna asamblat.

Fisiere PDF

Sisteme tavane metalice Paralite
Specificatii tavane metalice Paralite

bullets
contact