TAVANE METALICE NOUTATI DETALII ascunde
PERETI DESPARTITORI NOUTATI RECOMANDARI ascunde
PARDOSEALA FLOTANTA NOUTATI DETALII ascunde

Integra Paralite Mega

bullets

Sistemul de tavane celulare PARALITE MEGA cu aceleaşi profile în formă de „V” parabolice și același material folosit (aluminiu anodic anti-irizant, semi-reflectorizant) ca cel al plafonului fals Paralite, Paralite Mega prezintă doar dimensiuni maxime ale profilelor, celulelor şi panourilor.

Panourile modulare cu caracteristici Paralite de 1200×1200 mm făcute din profile în formă de „V” de 100 mm înălţime ce sunt asamblate adecvat formează o celulă pătrată.
Paralite sunt de obicei din aluminiu anodic anti-irizant, semi-reflectorizant sau vopsite cu un strat de lac auriu. La cerere, o gamă largă de lacuri fie din aluminiu pre-vopsit sau post-vopsit, este disponibilă conform culorilor RAL, NCS, PANTONE şi SIKKENS.

Paralite Mega exclude orice strălucire, atât direct cât şi indirect. Parabolicitatea specială a sistemului împiedică strălucirea directă şi reflectarea luminii pe suprafaţa plafonului. Datorită tehnologiei de iluminat, Paralite Mega are dublul efect de difuzare a luminii artificiale şi de difuzare a luminii naturale cu economisire de energie.

Paralite Mega este furnizat întotdeauna asamblat.

Fisiere PDF

Sisteme tavane metalice Paralite Mega
Specificatii tavane metalice Paralite Mega

bullets
contact